fbpx
Ako nestratiť poldecák na párty
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ako nestratiť poldecák na párty

Nestáva sa často, že vydané ženy a ešte k tomu s deťmi na krku si vyrazia do mesta v piatok večer plné túžby po zábave. V takýchto prípadoch sa večer dostane do takých obrátok a vytŕženia, že sa často stratí každý ten poldecák. Ako nestratiť poldecák na párty?

V mladosti sme si bežne pýtali povolenia od rodičov na piatkové party. Aj keď sme prah dospelosti už prekročili dávno, na povoleniach od rodičov sa vlastne nič nezmenilo.

Iba toľko, že tento raz ide o povolenia typu: „Postrážiš mi prosím deti? Idem do mesta s babami.“ Ak je odpoveď kladná, je to útecha za dni plné prebaľovania a kŕmenia. Ak nie, život pokračuje naďalej, s miernymi návalmi zúrivosti a večierkou o ôsmej. To je náš údel matiek. Ale tie deti predsa bezhranične milujeme a vôbec nám tieto obmedzenie neprekážajú, no nie?

Ak sa však stretne super partia a malý kúsok šťastia v podobe starých rodičov, bude to nezabudnuteľná noc, ktorá sa najbližšieho pol roka možno rok určite nezopakuje. Preto je nevyhnutné si ju naplno užiť bez akýchkoľvek obmedzení. Pri tejto príležitosti ma napadol šialený nápad. Spomenula som si na jeden z darčekov od mojich báb, ktoré mi venovali na rozlúčke so slobodou.

Poldecák na krku

Malá ružová ploskačka s poldecákom na krku. V tú noc som z nej bola nesmierne nadšená. Možno tomu dopomohlo pár pohárov Mojita, ale o tom inokedy. Rozhodla som sa teda ju znovu prevetrať, veď pitný režim je nutné v letné dni dodržiavať neustále a tento darček sa javí ako dokonalý zásobník pohonných látok.

Tak som si túto výbavu teda pribalila do kabelky a mohli sme vyraziť. Večer sme odštartovali klasicky, ešte pred domom. Retiazku som slávnostne zavesila na krk a naliala do nej obsah ploskačky. Bolo to priam dokonalé a velebila som sa za tento nápad. Každý, kto videl tento vynález, alebo si ho len dokáže predstaviť naživo asi usúdi, že do klubu to nie je až tak dokonalý nápad.

Teda pokiaľ nemáte v pláne iba sedieť pri stole. V mojej mierne opojenej mysli sa aj klub a poldecák na krku javil ako super duper nápad. V momente keď som však začala tancovať a skákať akoby som doma nemala spiace dieťa, ktoré ma považuje za prototyp dokonalosti, sa to už nezdalo až tak super duper.

Obsah pohárika mi nenápadne vyskočil až do nosnej dierky a poviem vám, nebolo mi v tú chvíľu všetko jedno. Zahrala som to však do outu a pokračovala v zábave ďalej. 

Ako nestratiť poldecák na párty

Poldecák na krku je úžasná vec v kľudnom prostredí vonkajšku alebo party, ktorá sa koná v priestoroch bytu. No s ohľadom na zdravie by som ju v klube vymenila za klasický pohár so slamkou. Ak však ste odhodlaní to risknúť a neopijete sa aj pomocou iných slizníc ako tej v ústach, dajte mi vedieť vaše „life hack-y“.  

Ako nestratiť poldecák na párty